СЕАТ Центр Київ Новини

Відчуйте продуктивність на найвищому рівні та станьте частиною прайду CUPRA. Оберіть свій улюблений CUPRA.

  1. Новини
  2. ЗІРКИ ФК "БАРСЕЛОНА" ОБИРАЮТЬ CUPRA
28.01.2021
Новини від CUPRA

ЗІРКИ ФК "БАРСЕЛОНА" ОБИРАЮТЬ CUPRA

Офіційне спонсорство команди

FC Barcelona

У спортивному комплексі «Сіутат Еспортіва Жоан Гампер» («Ciutat Esportiva Joan Gamper») гравці ФК «Барселона» отримали можливість глибоко зануритися у світ CUPRA: 19 футболістів «Барси» змогли відкрити для себе цілий світ прогресивного бренду, ознайомитися з сучасним дизайном його моделей та за допомогою найсучасніших цифрових інструментів самостійно сконфігурувати свій ідеальний автомобіль. Джерелом натхнення для цього заходу стали традиційні для світу моди пробні покази.

У тісному контакті з партнером з питань мобільності

Капітани Жерард Піке (Gerard Piqué) та Серхіо Бускетс (Sergio Busquets), новачки Сержиньйо Дест (Sergiño Dest) і Міралем П'яніч (Miralem Pjanić), нідерландський півзахисник Френкі де Йонг (Frenkie de Jong) та глобальний амбасадор CUPRA Марк тер Штеген (Marc ter Stegen) увійшли до числа гравців, які отримали змогу відчути тісний контакт з брендом на території спортивного комплексу. У спеціально облаштованому просторі бренд CUPRA представив усю свою лінійку моделей: CUPRA Formentor, новий CUPRA Leon у п'ятидверній версії та у версії Sportstourer, а також CUPRA Ateca. Звісно, захід проводився з дотриманням усіх необхідних заходів гігієни та безпеки.

"CUPRA та ФК «Барселона» - прогресивні бренди, які добре пасують один до одного: це дійсно амбітні бренди, які задають тенденції, вони «made in Barcelona» і надихають звідси людей з усього світу. У рамках цього заходу гравці змогли відчути те саме, що й наші клієнти з усього світу: комфорт і безпеку віртуальних відвідин CUPRA Garage у поєднанні з супроводом та персональними консультаціями наших спеціально навчених фахівців CUPRA Master", - пояснив директор CUPRA із питань стратегії, розвитку бізнесу та виробництва Антоніно Лабате (Antonino Labate).

Image
Image

Інтерактивний і сучасний

У просторі, спеціально створеному CUPRA, гравці змогли покроково та в інтерактивній формі створити свої абсолютно унікальні версії моделей. Для цього вони отримали доступ до тих самих цифрових інструментів, які використовуються у більш ніж 500 спеціалізованих точках продажу в усьому світі. Крім того, вони мали змогу скористатися професійними консультаціями справжніх експертів щодо продукції бренду - фахівців CUPRA Master.

На додачу до виставки усіх чотирьох уже доступних для придбання моделей бренд CUPRA дав можливість гравцям «Барси» зазирнути в електрифіковане майбутнє марки за допомогою CUPRA Tavascan Electric Concept. Крім того, зірки «Барси» отримали змогу ознайомитися зі спортивними генами бренду, які були представлені у формі гоночного автомобіля CUPRA e-Racer з повністю електричним приводом та моделі CUPRA Leon Competición.

Воротар німецької національної збірної та перший номер ФК «Барселона» Марк тер Штеген (Marc ter Stegen) сказав: "Я дуже радий, що мої колеги по команді та я отримали змогу зануритися у світ CUPRA та сконфігурувати цілком індивідуальну модель. Завдяки цьому я отримав незабутні враження від лінійки моделей. Для свого нового CUPRA Formentor я обрав гібридний привод із заряджанням від електромережі потужністю 245 к.с. (споживання струму в комбінованому циклі: 12,8-13,9 кВт·год/100 км; витрата пального в комбінованому циклі (бензин): 1,6 л/100 км; викиди CO2 в комбінованому циклі: 35 г/км; клас ефективності за рівнем викидів CO2: A+)* . І я вже неймовірно задоволений тим, що він не лише справді гарно виглядає, але й має дійсно спортивний характер та, що дуже важливо в умовах сьогодення, економічний і не забруднює довкілля. Мені не терпиться дізнатися, які ж конфігурації підібрали собі колеги. Насправді це дуже складно, адже всі варіанти привабливі."


Image
Image

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.