СЕАТ Центр Київ Новини

Відчуйте це чисте почуття Барселони та відчуття свободи. Це SEAT. Відкрийте для себе різноманітність моделей і оберіть модель своєї мрії SEAT.

  1. Новини
  2. Яке майбутнє чекає бренд SEAT в Україні?
27.12.2023
Новини від SEAT

Яке майбутнє чекає бренд SEAT в Україні?

Інтерв'ю з директоркою офіційного імпортера автомобілів бренду SEAT ТОВ «Порше Україна» Марії Гарань щодо теперішнього і майбутнього іспанського бренду.

сеат

Яка актуальна ситуація з поставками автомобілів SEAT до України?
Фактично наразі на світовому рівні SEAT сильніший, ніж будь-коли. Тепер, коли ситуація з напівпровідниками почала нормалізуватися, продажі Бренду цього року у світі зросли на 22%, досягнувши 240 800 проданих автомобілів. Бренд має високий банк замовлень і найкращий асортимент продукції за всю свою історію.

Image
Image
тарако

Яким Ви бачите майбутнє бренду SEAT?
Для нас бренд SEAT є важливою складовою портфоліо нашої компанії в Україні. Ми високо цінуємо клієнтів, які роблять вибір на користь нашого Бренду і продовжуватимемо і надалі забезпечувати ринок України високоякісними та сучасними автомобілями та сервісним обслуговуванням.

Image

На які зміни очікує модельний ряд бренду SEAT в Україні найближчим часом?
Якщо говорити про поточні моделі кросоверів SEAT Arona та SEAT Ateca, а також хетчбеків SEAT Leon та SEAT Ibiza, то вони будуть залишатися на конвеєрі відповідно до запланованого життєвого циклу та будуть надалі представлені на автомобільному ринку Україні, за виключенням деяких змін у моторній лінійці.

  • До прикладу, на наступний рік заплановано оновлення моделей SEAT Leon та Leon SP, щоб мати змогу продовжувати пропонувати актуальні та економічні автомобілі нашим клієнтам. В перспективі також очікуємо на оновлення моделей SEAT Ibiza та SEAT Arona.
купра

Якщо вас цікавить придбання автомобілів SEAT або є питання щодо сервісного обслуговування — ми з радістю чекаємо на вас в «СЕАТ Центр Київ»


с. Софіївська Борщагівка, вул. Велика Кільцева, 108
Інфолайн: +380 44 290 99 50

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.