СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. Уейна Гріффітса призначено новим Президентом SEAT
24.09.2020
Новини від СЕАТ

Уейна Гріффітса призначено новим Президентом SEAT

У якості нового Президента SEAT Уейн Гріффітс буде керувати компанією та двома брендами з 1 жовтня >  Обіймаючи поточну посаду Керівника відділу продажів та маркетингу, протягом останніх декількох років Гріффітс сприяв рекордним продажам у компанії SEAT. Окрім того, він виконував ключову роль у становленні бренду CUPRA> Виконуючий обов'язки Президента Карстен Ісенсі буде Виконавчим Віце-президентом у сфері фінансів та ІТ>  Герберт Штайнер стане новим Віце-президентом у сфері виробництва та логістики SEAT

1

Марторель (Іспанія). Рада директорів SEAT на чолі з Виконавчим Директором Volkswagen Group Гербертом Дісом (Herbert Diess) призначила Уейна Гріффітса (Wayne Griffiths) новим Президентом компанії SEAT з 1 жовтня.

Окрім того, Гріффітс продовжить виконувати обов'язки Генерального директора та Президента бренду CUPRA і залишиться Виконавчим Віце-президентом компанії у сфері продажів та маркетингу. Карстен Ісенсі (Carsten Isensee) залишиться Виконавчим Віце-президентом у сфері фінансів та ІТ. Він обіймав цю посаду, виконуючи обов'язки Президента SEAT.

Голова ради директорів SEAT Герберт Діс зазначив: «Уейн Гріффітс є одним з найбільш кваліфікованих керівників групи компаній. Протягом останніх чотирьох років він вивів продажі SEAT на рекордний рівень та керує розвитком бренду CUPRA. Він має повноцінну підтримку. Я переконаний, що він досягне успіху, ставши Президентом компанії SEAT». Герберт Діс також висловив вдячність Карстену Ісенсі, який тимчасово виконував обов'язки Президента компанії: «Він став лідером та взяв на себе відповідальність у складні місяці, протягом яких компанія зіткнулася з наслідками COVID‑19, і гарантував життєдіяльність бізнесу».

Гріффітс приєднався до SEAT у 2016 році у якості Керівника відділу продажів і сприяв розвитку компанії. Протягом останніх трьох років та до І кварталу 2020 року (у період до появи COVID) SEAT став європейським брендом, який найшвидше розвивався. Очолюючи відділ з продажів SEAT, компанії, яка пропонувала найбільше новинок на ринку, Гріффітс побив усі рекорди з продажів, забезпечивши зростання більше ніж на 40 % у період з 2016 до 2019 року. Новий Президент також є одним із засновників бренду CUPRA та новоствореного SEAT MÓ.

 
 Прихильник автомобілів, який розпочав кар'єру у Volkswagen Group

Син власника дилерського центру Гріффітс розпочав свою кар'єру у сімейному бізнесі, перш ніж вивчати міжнародний менеджмент та німецьку мову в Університеті Лідса, Великобританія. Кар'єра Гріффітса була пов'язана з Volkswagen Group. Він почав працювати в AUDI AG в Інгольштадті у 1989 році. Після роботи протягом двох років у SEAT (з 1991 до 1993 року) він повернувся до німецького бренду, де обіймав різні керівні посади у новому підрозділі з продажів на різних ринках. У 2016 році його призначили Віце-президентом у сфері продажів та маркетингу SEAT. У січні 2019 року він обійняв посаду Генерального директора CUPRA, а на початку цього року був призначений Головою ради директорів CUPRA.

Новий Президент компанії розпочне нову главу 70-літньої історії SEAT: компанії з двома відомими брендами - SEAT і CUPRA. Його основна мета полягатиме у просуванні трансформації SEAT та її брендів, у прагненні до електрифікації та стійкої мобільності, а також розвитку бренду CUPRA. З цією метою у липні компанія оголосила план інвестицій у розмірі 5 мільярдів євро, який буде виконано у період з 2020 до 2025 року. На першому етапі SEAT та CUPRA випустять 5 нових електричних транспортних засобів та автомобілів з можливістю заряджання від мережі до 2021 року.

Герберт Штайнер, новий Віце-президент у сфері виробництва та логістики SEAT

Окрім того, компанія SEAT призначила Герберта Штайнера новим Віце-президентом у сфері виробництва та логістики. Він обійме цю посаду з 1 листопада. Штайнер стане наступником Крістіана Воллмера (Christian Vollmer), який перейшов у раду з питань виробництва бренду Volkswagen.

Герберт Штайнер, інженер-механік, випускник Грацького технологічного університету, приєднався до AUDI AG у 1998 році у якості технічного директора. У 2006 році Штайнер став Генеральним секретарем SEAT. Він обіймав цю посаду до 2010 року, поки не став Керівником заводу SEAT Componentes. Попрацювавши у SEAT, він став Керівником відділу виробництва двигунів та членом ради директорів з виробництва двигунів у AUDI в Угорщині. З 2018 року він був Керівником сфери розробки автомобілів та ливарного виробництва у Volkswagen Group Components.

Луїс Комас (Luis Comas), новий Керівник комісії з бухгалтерії та управління в Volkswagen Navarra

Віце-президент SEAT з юридичних питань Луїс Комас залишив поточну посаду і був призначений радою директорів SEAT незалежним членом ради директорів SEAT та Volkswagen Navarra. Окрім того, Комас стане Керівником комісії з аудиту, комплаєнсу й управління SEAT та Volkswagen Navarra, замінивши Джозефа Піке (Josep Piqué), який обіймав цю посаду з 2017 року, оскільки його встановлений законодавством термін на цій посаді скінчився. 

Сфера юридичних питань буде інтегрована у структуру правління компанії. Новий Голова відділу юридичних питань та управління буде оголошений через деякий час. Він буде підпорядковуватися безпосередньо новому Президенту SEAT Уейну Гріффітсу.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.