СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. Спеціальним гостем онлайн презентації «Старт виробництва CUPRA Formentor» стане Марк тер Штеген
28.09.2020
Новини від СЕАТ

Спеціальним гостем онлайн презентації «Старт виробництва CUPRA Formentor» стане Марк тер Штеген

>  Глобальний амбасадор бренду Мар тер Штеген буде їздити за кермом нового Formentor>  Водій CUPRA Жорді Жене також візьме участь у події> Останній день для реєстрації на онлайн платформі для участі у сесії «Питань та відповідей»

1

Марторель (Іспанія), 28.09.2020. Вже завтра, 29 вересня о 12:30 годині, відбудеться онлайн презентація «Старт виробництва CUPRA Formentor» у штаб-квартирі CUPRA Garage у Марторель. Автовиробник планує презентацію останньої моделі бренду, що була вперше ексклюзивно розроблена для CUPRA.

Разом із новим Президентом SEAT і Генеральним директором CUPRA Уейном Гріффітсом (Wayne Griffiths), Віце-президентом SEAT з питань дослідження та розвитку Вернером Тієтцом (Werner Tietz), у онлайн презентації візьме участь глобальний амбасадор бренду Марк тер Штеген (Marc ter Stegen). Воротар ФК «Барселона» буде їздити за кермом нового Formentor, який було обрано автомобілем футбольного клубу у липні минулого року.

Водій CUPRA Жорді Жене (Jordi Gené) також приєднається до Гріффітса та тер Штегена у сесії «Питань та відповідей», організованій спеціально для медіа. Для того, щоб взяти участь у сесії, необхідно зареєструватися за 12 годин до початку натиснувши «Реєстрація у сесії Q&A».
Щоб взяти участь у онлайн презентації необхідно:

-          Пройти за посиланням прес-конференції https://cupraformentorsopevent.max-videosound.com/ 

-          Натиснути «Enter» для участі у прес-конференції 

-          Для участі у сесії «Питань та відповідей» необхідно зареєструватися за 12 годин до початку натиснувши «Register for the Q&A».

До зустрічі на онлайн презентації!

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.