СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. SEAT Leon отримує звання «Найкращий автомобіль Європи 2021»
10.10.2021
Новини від СЕАТ

SEAT Leon отримує звання «Найкращий автомобіль Європи 2021»

Наприкінці 2020 року SEAT Leon був визнаний у рамках конкурсу AUTOBEST кращим автомобілем Європи 2021 року.

SEAT Leon

SEAT отримав нагороду AUTOBEST у номінації «Найкращий автомобіль Європи 2021 року» за модель SEAT Leon. 20-та церемонія вручення нагород AUTOBEST Gala Awards відбулася в Барселоні і зібрала понад 150 гостей з 34 різних країн, а переможцям вручили трофеї.

Нагороди AUTOBEST набувають свого значення частково тому, що журі складається з 32 суддів, до складу яких входять одні з найвідоміших автомобільних журналістів з усієї Європи. Це вдруге за 70-річну історію SEAT, коли компанія здобула цю честь; У 2017 році SEAT Ateca отримав таку ж нагороду, підкреслюючи відданість розробці автомобілів, які пропонують щось справді виняткове на ринку.

Image

Вейн Гріффітс, генеральний директор SEAT і CUPRA, сказав: «Виграти нагороду AUTOBEST за «Кращий автомобіль Європи 2021» - це найбільше визнання для команди, яка брала участь у запуску найкращого Леона в історії, успіху, який був досягнутий з інвестицією в розмірі 1,1 мільярда євро. Автомобіль створений, розроблений і вироблений в Барселоні; ця нагорода дає нам нові сили і натхнення, вселяє впевненість у майбутньому, одночасно зміцнюючи значення Leon на ринку. Можливість особисто прийняти нагороду від імені всієї команди - це данина наполегливій роботі всіх, хто бере у ній участь, і це краще, ніж La Llotja del Mar, де великі художники, такі як Гауді, Міро та Пікассо, удосконалювали свої навички. "

Ден Варді, директор, засновник і голова AUTOBEST сказав: «Ми не могли і мріяти про краще святкування 20-ї річниці AUTOBEST Gala, ймовірно, найважливішої автомобільної медіа-події Європи та світу. SEAT Leon - це AUTOBEST Best Buy Car в Європі, яка є найвищою нагородою в автомобільній промисловості і сигналізує більшості європейських споживачів про найкращу незалежну, автентичну, професійну оцінку кращих нових моделей, які з'являться в Європі. Місцем нашої історичної події ми обрали Барселону, Іспанію. Ми дуже щасливі бути в Ла-Льотья-дель-Мар, пам'ятці Барселони, спадщині, якою так пишається Європа. Я хочу висловити щиру вдячність усім людям, які долучилися до цієї фантастичної події. Особисто я хочу подякувати Вейну Гріффітсу, який виявився найпривітнішим господарем події!»

Image
Image

Усього за 4 покоління SEAT Leon продано 2,4 мільйона одиниць, і автомобіль є бестселером бренду з 2014 року. Щоб підтримувати цю траєкторію, потрібно було інвестувати 1,1 мільярда євро, аби вивести його на новий рівень; SEAT Leon - це найбільш технологічне, ефективне, динамічне та безпечне покоління моделі.

Створений, розроблений та виготовлений в Барселоні задля збереження репутації не лише стовпа в лінійці автомобілів бренду, а й видатного автомобіля у своєму сегменті. SEAT Leon пропонує масимальний рівень синхронізації і технологічності. Набір варіантів силових агрегатів з бензиновим (TSI), дизельним (TDI), газовим (TGI), м'яким гібридом (eTSI) і плаг-ін гібридним (e-HYBRID) двигуном надає водіям можливість обрати саме той автомобіль, який відповідає їх потребам у житті.

А ще не варто забувати про інтеграцію найновіших систем допомоги водієві, завдяки яким SEAT Leon є одним з найкращих виборів у своїй категорії. Цю високу оцінку підкріплено п'ятьма зірками, отриманими в тестах Euro NCAP 2020 року за більш суворими вимогам, ніж будь-коли.

Нагорода AUTOBEST Award є однією з найпрестижніших в Європі і присуджується щорічно з 2001 року. 32 журналісти, які входять до складу комісії, мали можливість випробувати лінійку силових агрегатів SEAT Leon, включаючи гібридну версію, що підключається до мережі, під час фіналу, який відзначався в Австрії на початку листопада 2020 року.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.