СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. Оскари SEAT
27.04.2021
Новини від СЕАТ

Оскари SEAT

SEAT у кіно

SEAT

Щороку Американська академія кінематографічних мистецтв і наук притягує до екранів мільйони глядачів зі всієї планети і нагороджує кращих діячів кіно за їхні заслуги. Зовсім нещодавно пройшла нова церемонія вручення Оскара 2021 року, яку було відкладено через пандемію.

З цього приводу SEAT вирішив розповісти про вірних друзів і помічників кожної поважаючої себе кінозірки - автомобілях. Змогли б Док Браун і Марті Макфлай зробити що-небудь без своєї Делоріан? Як довго протримався би Бетмен без бетмобіля? Чи став би Вин Дизель таким популярним без спортивних автомобілів, з якими він щільно асоціюється ось уже майже два десятка років поспіль? Машини в кіно йдуть пліч-о-пліч з головними героями з самого початку розвитку кінематографа. І сьогодні SEAT проводить власну церемонію нагородження своїх моделей, які зіграли ролі у світовому кіно.

Найкращі епізодичні ролі

Нехай на Оскарі не видають нагород за кращу епізодичну поява, але SEAT не міг пройти повз шикарних камео своїх автомобілів на великому екрані. Для компанії вони означають не менше, ніж появи Стена Лі у всіх минулих фільмах Marvel. Нехай ці моделі з'явилися в кадрі лише на кілька секунд, за свої камео вони все ж гідні своєї імпровізованої нагороди:

Alhambra у фільмі «Еволюція Борна» (2012), що знаходиться в епіцентрі екшн-сцени.

Ibiza у фільмі «Джейсон Борн» (2016), припаркована біля багаття.

Ibiza в «Ноттінг-Хілл» (1999), яка привертає загальну увагу посеред вулиці.

Leon - «Три дні на вбивство» (2014 року), розстріляний поганими хлопцями.

Leon - «Люди в чорному: Інтернешнл» (2019), мчав у центрі кадру.

Image
Image

Кращий автомобіль другого плану

Як в кіно, так і в житті, машини вже давно перестали бути простим засобом пересування. Вони задають тон всьому, що відбувається навколо і є його невід'ємною частиною. У фільмах вони нерідко задають контекст певним сценам або цілим розповідям. Наприклад, побачивши на екрані Leon 2020 року, ви точно будете знати, що дія відбувається в наші дні, а не в якісь шістдесяті. Саме за важливість машин як другорядних персонажів, SEAT присуджує цю нагороду кращим автомобілям другого плану, що з'являлися в кіно і серіалах:

124 і 124 D в «Mamma Mia!» (2008), на них їздили персонажі Пірса Броснана і Коліна Ферта.

Ibiza у фільмі «Термінатор: Темні долі» (2019), брала участь у масштабній видовищній автотрощі.

1200 Sport Bocanegra в серіалі «Венено» (2020), на якому пересувалися головні герої.

Leon - серіал «Пітьма» (2017-2020), був ключовим елементом в одній сцені першого сезону.

Leon - серіал «Шерлок» (2010-2017), показаний великим планом, як він стоїть біля замку.

Image

Краща машина в головній ролі

Автомобілі з'являються в кіно і серіалах не тільки в епізодах або на другому плані. У деяких випадках вони є невід'ємним атрибутом головних героїв, їх частиною, яка завжди асоціюється з ними. Нерідко автомобіль персонажа вказує на його характер, цінності та ін. Один з найвідоміших прикладів - Дін Вінчестер з серіалу «Надприродне», який любить класичний рок, такий саме стиль одягу і, відповідно, їздить на класичній Chevrolet Impala 1967 року. Ця машина по праву вважається одним з центральних персонажів шоу. У SEAT також є свої герої, що заслужили на нагороду як кращі машини в головній ролі:

Ronda у фільмі «Смерть Мікеля» (1984), майже весь сюжет головний герой їздить на цьому автомобілі.

131 - серіал «Розкажи мені» (2001-Н.В.), Один з головних героїв Антоніо Алькантара постійно їздить на цьому автомобілі. А його брат Мігель - на SEAT 850 Sport.

Ibiza в серіалі «Паперовий будинок» (2017 Н.В.), за кермом персонаж «Професор».

124 D - «Проблема зі шпигунами» (1987), за кермом ще молодий Дональд Сазерленд.

Ibiza - «Удари блискавок» (2012), головні герої цієї комедії їздять на ній.


Лідер показів на екранах

Обираючи модель, яка найчастіше з'являлася на великих екранах, у SEAT не було сумнівів в тому, хто заслуговує цю нагороду найбільше. Звичайно ж це Ibiza, яка за 37 років виробництва і п'ять поколінь з'явилася в кіно і серіалах більше 500 разів! Крім вище згаданих фільмів і серіалів з усього світу, модель дуже багато разів з'являлася в іспанських картинах, що зовсім не дивно.


Автомобіль дівчини Бонда

Близькі відносини SEAT з кінематографом не обмежуються появою автомобілів бренду в різних проектах. Не багатьом відомо, що легендарна «дівчина Бонда» шістдесятих Урсула Андресс, яка виконала роль супутниці агента 007 у фільмі «Доктор Ноу» (1962), придбала свого часу найперший SEAT 133, який вийшов на ринок 1974 році. У ті роки актриса жила на Ібіці і постійно їздила там на цьому автомобілі, а потім і зовсім стала офіційним Амбассадором моделі.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.