СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. Новий простір бренду Відкриття CASA SEAT
17.06.2020
Новини від СЕАТ

Новий простір бренду Відкриття CASA SEAT

CASA SEAT відкрився для Барселони та всього світу в цифровому форматі - в рамках презентації за участі вищого керівництва SEAT, воротаря футбольного клубу «Барселона» Марка тер Штегена та дизайнера інтер'єру Лазаро Роса-Віолана

11

Будівля стане основним місцем демонстрації новітніх продуктів і сервісів у сфері мобільності, а також нових продуктів SEAT і CUPRA

 > Новий простір буде точкою перетину ключових для міста питань і нових трендів

 >  Протягом наступних тижнів та місяців CASA SEAT запропонує широку програму заходів у режимі онлайн ( www.casa.seat) та безпосередньо в офісі

 

 Барселона (Іспанія) - CASA SEAT вперше відчиняє свої двері і демонструє все, що бренд зможе запропонувати після офіційного відкриття. У форматі онлайн-церемонії відкриття за участі вищого керівництва SEAT, воротаря футбольного клубу «Барселона» Марка тер Штегена та дизайнера інтер'єру Лазаро Роса-Віолана , SEAT демонструє свій новий простір, розташований у серці Барселони на розі бульвару Грасія та проспекту Діагональ.

Віртуальна презентація, ведучою якої стала журналістка Айнхоа Арбізу, символізує відкриття CASA SEAT для світу і важливий крок для бренду, що базується в місті, де він був започаткований 70 років тому. Простір має стати взірцевим центром міської мобільності й однією зі стратегічних опор SEAT. Крім того, він буде ідеальним простором для CUPRA: бренд планує використовувати його для демонстрації та популяризації своїх нових продуктів. Взагалі цей центр передового досвіду бренду стане майданчиком для демонстрації проєктів, натхненням для яких буде мобільність і міська культура Барселони.

Коментує президент SEAT Карстен Ісенсі: «Барселона була домівкою для SEAT з 1950 року, допомагаючи піднімати імідж компанії в очах громадськості та відвідувачів з усього світу. У цій новій штаб-квартирі в центрі міста ми, крім цього, будемо демонструвати майбутнє компанії у сфері мобільності».

Також Віце-президент SEAT з продажів і маркетингу та Генеральний директор CUPRA Уейн Гріффітс наголосив: «CASA SEAT є прикладом поточних стосунків бренду з цим фантастичним містом. Це центр передового досвіду бренду в серці Барселони, в якому клієнти й мешканці міста можуть взаємодіяти з SEAT і CUPRA, а ми будемо демонструвати найбільш прогресивні проєкти. Загалом люди можуть приходити, щоб познайомитися з усім, над чим працює компанія та її бренди».

Генеральний директор департаменту комунікацій SEAT та відповідальний за виробничі стосунки SEAT і Volkswagen Group в Іспанії Крістіан Штайн заявив: «Це буде місце для обміну ідеями, вияву креативності та розвитку бізнесу, а також простір, в якому представники ЗМІ та державних установ будуть бажаними гостями. Також це буде майданчик для спілкування з питань мобільності, де можна буде визначити потреби міста і знайти креативні рішення завдяки співпраці та відкритому доступу до інновацій».

 

«Місце, в якому варто побувати», щоб дізнатися про останні тренди міської мобільності

Учасники віртуальної презентації отримали перше уявлення про можливості CASA SEAT площею 2600 м2. Цей простір створювався, щоб стати центром оновлення мобільності майбутнього і забезпечити подолання викликів сьогодення шляхом створення рішень спільно з різними зацікавленими сторонами. «Мобільність у містах стрімко росте, що особливо актуально зараз через вплив коронавірусу. Протягом двох останніх років компанія SEAT інвестувала у продукти для мікромобільності, які адаптуються до цих нових обставин. З огляду на стратегічне розташування CASA SEAT пропонує нам усе, що необхідно для натхнення при створенні таких нових продуктів», - пояснив Директор відділу міської мобільності SEAT Лукас Касасновас.

Щоб стимулювати спілкування й обмін ідеями, CASA SEAT пропонуватиме програму заходів, які включають обговорення, семінари й різноманітні форми культурної взаємодії на тему мобільності, розвитку, технологій, бізнесу тощо. «Мобільність майбутнього буде тісно пов'язана з міською культурою. Ось чому ми розглядаємо CASA SEAT як ідеальне місце зустрічі цих двох світів», - підкреслив Директор CASA SEAT Габріель Пальма.

Пульс майбутнього в серці Барселони

Майбутні моделі SEAT і CUPRA та всі нові функції департаменту міської мобільності будуть демонструвати в CASA SEAT, зокрема, на другому поверсі будівлі, де прихований головний секрет: лабораторія CASA SEAT під назвою Concept Lab. Тут дизайнери компанії будуть працювати на початкових етапах роботи над новими моделями. У Concept Lab вони будуть розробляти найбільш інноваційні пропозиції, на які їх надихнуть вогні та енергійний стиль життя Барселони. Крім того, відвідувачі CASA SEAT будуть вражені реалізованими на першому поверсі інноваційними цифровими рішеннями, де будуть проводитися презентації нових моделей SEAT і CUPRA та нових рішень у сфері мобільності, популяризацією яких займається компанія.

Амбасадор CUPRA і гравець футбольного клубу «Барселона» Марк тер Штеген, який теж взяв участь у презентації, заявив: «Я в захваті від того, що бренд, який я представляю як глобальний амбасадор, відкриває цей простір у настільки привілейованому місці - в центрі Барселони. Я впевнений, що часто приходитиму сюди, щоб бути в курсі останніх розробок і моделей зі світу CUPRA».

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.