СЕАТ Центр Київ Новини

Відчуйте продуктивність на найвищому рівні та станьте частиною прайду CUPRA. Оберіть свій улюблений CUPRA.

  1. Новини
  2. НАЙБУНТОВНІША ІНТЕРПРЕТАЦІЯ МІСЬКОГО ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ ВІД CUPRA
01.09.2021
Новини від CUPRA

НАЙБУНТОВНІША ІНТЕРПРЕТАЦІЯ МІСЬКОГО ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ ВІД CUPRA

CUPRA UrbanRebel розширює межі уяви і являє собою радикальну інтерпретацію майбутнього міського повністю електричного автомобіля.Концепт є синергією електрифікації, екологічності, продуктивності та захоплюючої естетики віртуального світу.CUPRA UrbanRebel дає уявлення про майбутню мову дизайну міського електромобіля, який буде представлений у 2025 році.Світова прем'єра концепту CUPRA UrbanRebel відбудеться під час Міжнародного автосалону в Мюнхені паралельно з відкриттям нового шоу-руму бренду в Мюнхені.

CUPRA

Марторель, 01-09-2021

CUPRA розширює межі уяви і представляє свою найбільш радикальну інтерпретацію міського електромобіля, який очікується у продажі з 2025 році.

Перегони є основою ДНК бренду CUPRA, саме тому компанія вирішила представити власне бачення 100% електричного міського автомобіля спочатку у вигляді гоночного авто зі сміливим і різким виглядом: концепт CUPRA UrbanRebel.

«Концепт CUPRA UrbanRebel - це радикальна інтерпретація міського електромобіля компанії, серійна версія якого має бути представлена в 2025 році. Цей гоночний концепт уособлює наше уявлення про мову дизайну майбутнього міського автомобіля і надихне на його створення», - каже Вейн Гріффітс, генеральний директор компанії CUPRA. «Міський електромобіль є ключовим стратегічним проектом не тільки для нашої компанії, а й для Volkswagen Group у цілому, оскільки наша мета - виробляти більше 500 000 міських електромобілів на рік у Марторелі для різних брендів концерну. Цей автомобіль покликаний демократизувати галузь і зробити електромобільність доступною для широких мас.»

Image
Image

СВІТОВА ПРЕМ'ЄРА КОНЦЕПТУ CUPRA URBANREBEL

Найбунтовніша інтерпретація міського електромобіля від CUPRA

Серійна версія поєднає у собі дивовижний дизайн та неперевершену динаміку. Автомобіль будуватиметься на короткій платформі Volkswagen Group MEB.

Він має стати революцією у бренді на шляху до прогресивнішої мови дизайну, зберігаючи при цьому цінності, що ідентифікують кожну модель CUPRA: притаманні їм спортивність і провокаційний характер.

Емоційний і радикальний

«Концепт CUPRA UrbanRebel - гейміфікований гоночний автомобіль, проекція радикальної інтерпретації міського електромобіля від нашої компанії», - каже Хорхе Дієс, директор з дизайну CUPRA. «Кожна контурна лінія та скульптурна поверхня в дизайні реалізована за допомогою лівреї, яка використовує кінетичні частинки, що додають руху поверхні тільки-но світло грає на ній.

Ця гоночна версія вплине на серійну версію міського електромобіля, але основні елементи геперболізовані задля надання автомобілю більш непокорного характеру.

Концепт CUPRA UrbanRebel вкорінюється у філософію дизайну CUPRA: емоційний провокуючий дизайн, який виділяється завдяки яскравим та спортивним лініям, сміливому вигляду, з гендерно-нейтральним підходом та підсилюється електрифікованістю.»

Image

МАЙБУТНЄ ЕЛЕКТРОМОБІЛЬНОСТІ

Концепт CUPRA UrbanRebel дає уявлення про майбутню мову дизайну міського електромобіля, який буде представлений у серії з 2025 році.

Спереду «ніс акули» з негативною поверхнею, а передня частина підкреслена новим трикутним підписом у фарах.

Віконна графіка ніби огортає автомобіль і створює візуальний ефект шолома - як у концепті CUPRA Tavascan. Безперервність ліній між вікнами по периметру всього автомобіля свторює ефект «плаваючого даху».

При погляді збоку автомобіль демонструє свої спортивні пропорції завдяки клиноподібній лінії від С-стійки до передніх дверей і діагональним скульптурним поверхням, які підкреслюють контрастність розмірів. Ззаду акцент на спортивних «плечах» згідно з новою інтерпретацією дизайну, яку вже продемонстровано в моделі CUPRA Formentor.

Задня частина має знаковий дизайн завдяки горизонтально зорієнтованим пропорціям. Крім того, великий спойлер, підкреслений негативною поверхнею під ним - символічна алюзія до гоночних автомобілів, побачених у віртуальному світі - надає концепту вражаючо різкого вигляду.

Маючи загальну довжину 4,080 мм, ширину 1795 мм і висоту 1444 мм, концепт дражниться пропорціями майбутнього міського електрокара у гоночному маскуванні.

Концепт є синергією електрифікації, екологічності, продуктивності та захоплюючої естетики віртуального світу. CUPRA UrbanRebel має безперервну потужність 250 кВт і до 320 кВт на піку. Він може розганятися від нуля до 100 км/год всього за 3,2 секунди.

Концепт CUPRA UrbanRebel дає уявлення про майбутню мову дизайну міського електромобіля, який буде представлений серійно у 2025 році. Світова прем'єра концепту CUPRA UrbanRebel відбудеться під час Міжнародного автосалону в Мюнхені паралельно з відкриттям нового шоу-руму бренду в Мюнхені.


Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.