СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. Хорхе Дієс став новим Головним дизайнером SEAT
22.10.2020
Новини від СЕАТ

Хорхе Дієс став новим Головним дизайнером SEAT

>  Хорхе Дієс очолить роботу над дизайном SEAT і CUPRA з 1 грудня>  Він має багатий міжнародний досвід, а з 2011 по 2014 роки був Головним дизайнером екстер'єрів SEAT> Хорхе Дієс створив культові моделі, такі як SEAT Leon третього покоління, Audi TT другого покоління та Audi A7 першого покоління

1

Марторель (Іспанія). Хорхе Дієс (Jorge Díez) став новим Головним дизайнером SEAT, і до виконання обов'язків він приступить з 1 грудня. У сфері дизайну Хорхе Дієс має багатий міжнародний досвід, що налічує майже 20 років. У період з 2011 по 2014 роки він очолював відділ дизайну екстер'єрів SEAT, а крім того, має досвід роботи у штаб-квартирах Audi та Volkswagen у Німеччині. На своїй новій посаді він буде підпорядковуватися Віце-президенту SEAT з досліджень і розробок, доктору Вернеру Тітцу (Dr. Werner Tietz).

З липня 2019 року Хорхе Дієс обіймав посаду Віце-президента Mitsubishi Motors Design Europe. Протягом попереднього періоду роботи в компанії на посаді Головного дизайнера екстер'єрів SEAT він був одним з авторів культових моделей бренду, серед яких - SEAT Leon третього покоління, SEAT Ibiza четвертого покоління та SEAT Ateca, що є першим кросовером в історії автовиробника. За час роботи в Audi він працював над створенням таких моделей, як Audi TT другого покоління та Audi A7 першого покоління.

Президент SEAT Уейн Гріффітс (Wayne Griffiths) підкреслив: «Хорхе Дієс належить до найталановитіших дизайнерів в автомобільній індустрії. Його підпис стоїть під багатьма нашими ключовими моделями останнього десятиліття, такими як Leon, Ateca та Ibiza, і його повернення у SEAT - дуже гарна новина. Його міжнародний досвід, натхнення від Барселони та цінності брендів SEAT і CUPRA знайдуть своє відображення в моделях, які ми будемо випускати протягом наступних років».

Віце-президент SEAT з досліджень і розробок доктор Вернер Тітц зазначив: «Ми дуже раді знову вітати Хорхе Дієса на чолі нашої команди дизайнерів. З його досвідом та самовідданістю майбутнім моделям SEAT і CUPRA гарантована видатна мова дизайну».

Хорхе Дієс отримав освіту інженера-технолога промислового дизайну в Університеті Карденаль Еррера у Валенсії; крім цього, він має вчений ступінь магістра автомобільного дизайну, який здобув у Політехнічному університеті Валенсії, та ступінь магістра Королівського коледжу мистецтв у Лондоні.

Новий Головний дизайнер SEAT присвятив майже всю свою кар'єру дизайну екстер'єрів. Хорхе Дієс пропрацював сім років у компанії Audi в Інгольштадті, а в 2008 році перейшов на роботу у відділ дизайну екстер'єру SEAT. У 2010 році його призначили старшим дизайнером Volkswagen у Вольфсбурзі, а через рік він отримав підвищення і став Головним дизайнером екстер'єрів SEAT. У 2014 році Хорхе Дієс повернувся у компанію Audi та очолив розташований у Мюнхені підрозділ концептуального автомобільного дизайну, де працював з такими брендами, як Audi, Lamborghini та Ducati. Через три роки його підвищили і призначили на посаду керівника Studio 4 - підрозділу Audi, що займається дизайном екстер'єру. У липні 2019 року Дієс був призначений Віце-президентом Mitsubishi Motors Design Europe і працював на цій посаді до переходу в SEAT.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.