СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. CUPRA відкриває штаб-квартиру CUPRA Garage у Європі та оголошує про участь у перегонах Extreme E в партнерстві з ABT
23.09.2020
Новини від СЕАТ

CUPRA відкриває штаб-квартиру CUPRA Garage у Європі та оголошує про участь у перегонах Extreme E в партнерстві з ABT

>  CUPRA продовжує вихід на міжнародний ринок і відкриває двері нової, другої після Мехіко, глобальної штаб-квартири CUPRA Garage>  CUPRA стає першим автомобільним брендом, який братиме участь у перегонах Extreme E як основний партнер компанії АВТ> Світова прем'єра створеного в партнерстві виставкового автомобіля, за кермом якого знаходитиметься амбасадор бренду CUPRA Маттіас Екстрьом

11

Гамбург (Німеччина). CUPRA розпочинає новий етап. Бренд скористався нагодою відкриття своєї першої європейської штаб-квартири CUPRA Garage у німецькому місті Гамбурзі, щоб оголосити про свою участь у серії перегонів Extreme E як головного партнера команди ABT Sportsline.

Зробивши це оголошення, CUPRA став першим автомобільним брендом, який приєднався до перегонів електричних кросоверів, що розпочнуться в березні 2021 року та проходитимуть маршрутами в найбільш віддалених куточках світу. Уейн Гріфітс (Wayne Griffiths), Генеральний директор CUPRA, і доктор Вернер Тієтц (Dr. Werner Tietz), Виконавчий Віце-президент SEAT, разом з Алехандро Агагом (Alejandro Agag), засновником і Генеральним директором Extreme E, і Гансом-Юргеном Абтом (Hans-Jürgen Abt), керуючим партнером ABT Sportsline, урочисто представили демонстраційний автомобіль команди. Керівники компаній також підтвердили участь амбасадора напряму електричних автомобілів CUPRA, чемпіона Rally Cross і DTM Маттіаса Екстрьома як одного з водіїв команди, що змагатимуться в першій серії перегонів Extreme E.

 
Нова штаб-квартира CUPRA Garage

CUPRA святкує офіційне відкриття своєї першої європейської штаб-квартири CUPRA Garage у Гамбурзі, яка стала доповненням до 345 точок продажу, що були створені раніше в різних регіонах країни. «Для CUPRA Німеччина є найбільшим ринком, на якому ми минулого року продали більше 10 000 автомобілів і наразі повернулися до двозначних показників темпів зростання. Відкриття першого CUPRA Garage у Європі розширило мережу дилерських центрів CUPRA Specialists, до складу якої входять майже 950 учасників у різних країнах світу, і стало новим етапом нашої стратегії дистрибуції, метою якої є перетворення CUPRA в глобальний бренд», - прокоментував Уейн Гріфітс.

CUPRA Garage у Гамбурзі є другим флагманським магазином бренду у світі, а відкриття його першої штаб-квартири відбулося минулого року в Мехіко. Розташована на околиці міста будівля загальною площею 340 квадратних метрів, яка на початку XX століття використовувалася як трамвайне депо, була реконструйована й перетворена в однорівневий простір, концепція якого ґрунтується на ідеї гаража, де представлені виключно автомобілі бренду.

CUPRA Garage розділений на зону автосалону, у якому можуть одночасно демонструватися п'ять автомобілів, і зону автомайстерні, де надаються послуги з післяпродажного обслуговування. Магазин, персонал якого складається з двох майстрів CUPRA й менеджера з продажу, обладнаний найновішими цифровими інструментами, як-от зона віртуальної реальності, у якій відвідувачі мають можливість познайомитися з майбутніми моделями бренду. Крім того, у CUPRA Garage обладнана зона перегонів, а також пропонується лінійка товарів, присвячених перегонам, і аксесуарів для стилю життя. До того ж у CUPRA обладнаний прямий виїзд на дорогу, який використовується для доставки нових автомобілів і проведення тест-драйвів.

 

 

Електрична одіссея

Відкриття CUPRA Garage поєдналося з оголошенням про участь бренду в перегонах Extreme E. Бренд CUPRA прийняв рішення створити тандем з компанією ABT Sportsline, яка виступить як головний партнер гоночної команди та зробить свій внесок, залучивши команду інженерів і водіїв для цієї електричної одіссеї.

Під час заходу відбулася світова прем'єра нової моделі електричного гоночного кросовера з неймовірним дизайном, що є характерною ознакою бренду. Партнери підтвердили участь Маттіаса Екстрьома як водія-чоловіка в складі офіційної команди. Extreme E - це спортивний формат, заснований на гендерній рівності, у зв'язку з чим команди повинні мати у своєму складі одного водія-чоловіка й одного водія-жінку.

Доктор Вернер Тієтц у своєму першому публічному виступі після призначення на посаду Виконавчого Віце-президента SEAT у липні минулого року високо оцінив досягнуті домовленості: «Перегони Extreme E є відображенням позиції CUPRA як претендента на перемогу у світі перегонів і його прагнення до отримання нових вражень та досвіду в автоспорті. Саме тому рішення стати першим виробником автомобілів, який бере участь у змаганнях, і посилити наше співробітництво з АВТ є доказом спільної філософії обох партнерів, суть якої полягає в трансформації світу швидкісних автомобілів за допомогою електрифікації».

 
Довготривале співробітництво

Співробітництво між CUPRA та ABT Sportsline розпочалося у 2018 році, коли компанії об'єднали свої зусилля, щоб створити удосконалені моделі автомобілів Leon CUPRA та CUPRA Ateca з потужністю двигуна більш ніж 350 к. с. З одного боку, автомобільний бренд створив перший у світі гоночний автомобіль, який є повністю електричним, - CUPRA e-Racer, а з іншого боку, власна команда ABT змагалася у Формулі Е з моменту її заснування.

«Ми любимо інновації, конкуренцію, електричну мобільність і відчуття першопрохідця абсолютно нових територій. Завдяки CUPRA ми отримали партнера, який так само, як і ми, твердо вірить у революційну концепцію Extreme E, що дає нагоду як для участі в спортивних змаганнях, так і для проведення маркетингових заходів в умовах позашляхових перегонів», - відзначив Ганс-Юрген Абт (Hans-Jürgen Abt), керуючий партнер АВТ.

Перша серія Extreme E, відкриття якої заплановане на березень 2021 року, проходитиме в п'яти природних середовищах: Арктика, пустеля, тропічний ліс, льодовик та узбережжя океану, у місцях, які вже зазнали руйнівного впливу зміни клімату. Міжнародна спортивна платформа, що лежить в основі цього п'ятиетапного кругосвітнього вояжу, буде використана з метою просування електрифікації, сталого розвитку й рівності.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.