СЕАТ Центр Київ Новини

Відчуйте продуктивність на найвищому рівні та станьте частиною прайду CUPRA. Оберіть свій улюблений CUPRA.

  1. Новини
  2. CUPRA UrbanRebel Concept у русі
03.11.2021
Новини від CUPRA

CUPRA UrbanRebel Concept у русі

Представлений у Мюнхені прототип уперше виїжджає на трасу під керуванням д-ра Вернера Тітца. Автомобіль прискорюється до 100 км/год за 3,2 с завдяки максимальній потужності 320 кВт.

CUPRA

Марторель, 3 листопада 2021 р. - Це стало несподіванкою Мюнхенського міжнародного автосалону. Бренд CUPRA представив нове бачення дизайну у форматі шоу-кара, надиханого автоспортом, який закладає підвалини для майбутнього міського автомобіля з повністю електричним приводом. Але CUPRA UrbanRebel Concept - не лише шоу-кар. Ми вперше побачили його на тестовій трасі з віцепрезидентом CUPRA з досліджень і розробок д-ром Вернером Тітцом (Werner Tietz) за кермом.

Image
Image

Новий концепт-кар CUPRA після його демонстрації виявився найрадикальнішою інтерпретацією філософії бренду: це автомобіль, у якому електрифікація поєднується з екологічністю та динамікою. І найкращий спосіб підтвердити це - на власні очі оцінити його спортивний дух, перемістившись з виставкової зали на трасу.

Image

- Від 0 до 100 км/год за 3,2 с. Автомобіль прискорюється до 100 км/год трохи більше, ніж за три секунди. Ключову роль відіграють два двигуни, які видають необхідну потужність, у поєднанні з емоціями від керування на 100 % електричним автомобілем. «CUPRA UrbanRebel - смілива заява бренду про те, що електрифікація не має викликати нудьгу, - говорить віцепрезидент CUPRA з досліджень і розробок. - Автомобіль розвиває довготривалу потужність 250 кВт, а пікове значення сягає 320 кВт, що дає змогу повністю розкрити його потенціал. Ним справді приємно кермувати», - додає Тітц.

Image
Image

- Аеродинаміка на треку. Дизайн CUPRA UrbanRebel Concept з великими повітрозабірниками, отворами для випуску повітря й великим спойлером покликано звести до мінімуму аеродинамічний опір автомобіля. Хоча автомобіль завдовжки 4 м, а заввишки 144,4 см, акцент на аеродинаміці дозволяє йому триматися ближче до дороги й забезпечує значне притискне зусилля, даючи змогу проходити повороти без втрати курсової стійкості. «Унікальна конструкція шасі й рульового керування CUPRA забезпечують дуже точну керованість і надихають на серійне виробництво», - підсумовує Тітц.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.