СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. «Black Friday» від SEAT вже розпочато
13.11.2020
Новини від СЕАТ

«Black Friday» від SEAT вже розпочато

Вигідні цінові пропозиції

1

В рамках «Black Friday», що пропонується у офіційній дилерській мережі SEAT в Україні, діють вигідні цінові пропозиції на обмежений перелік автомобілів SEAT.

Скористайтеся вигідними пропозиціями, обирайте новий автомобіль SEAT та насолоджуйтесь бездоганним керуванням.

Цього року «Black Friday» не закінчується у п'ятницю!

Пропозиція діє з 13 листопада 2020 року по 30 листопада 2020 року на території України* в межах мережі офіційнх дилерів  SEAT на автомобілі в наявності на складі, а саме на наступний перелік моделей:

·         Динамічний хетчбек Leon 5D CUPRA із вигодою орієнтовно від -20%** від ціни автомобілів;

·         Стильний хетчбек Ibiza із вигодою орієнтовно від -15%** від ціниі автомобілів;

·         Міський кросовер Arona із вигодою орієнтовно від -15%** від ціни автомобілів;

·         Повноприводний кросовер Tarraco із вигодою орієнтовно від -15%** від ціни автомобілів.

Кількість автомобілів в рамках «Black Friday» обмежена. Поспішайте обрати свій автомобіль SEAT.

Ця пропозиція не є публічною офертою, а отже, не зобов'язує сторони продавати чи купувати автомобіль. За більш детальною інформацією прохання звертатись до офіційних дилерів автомобілів SEAT в Україні за посиланням https://www.seat.ua/dileri.

* територія України, в межах якої діють офіційні дилери SEAT, визначена на сайтах офіційних дилерів за посиланням https://www.seat.ua/dileri

** вигода у відсотковому значенні, що визначається у гривнях  від ціни автомобіля в гривнях, яка визначається кожним офіційним дилером SEAT окремо  для його купівлі клієнтами. Вигода на автомобіль розраховується на дату купівлі автомобіля  в межах строків «Black Friday»  з урахуванням комерційного курсу євро, який застосовують для розрахунку пропозиції щодо кредитування або придбання автомобіля в лізинг, чинний курс щодня оприлюднюють на сайті https://www.porschefinance.ua/uk/cliet-service/kursi-valyut-2020-1 (надалі - комерційний курс). Ціна автоомбіля від якої буде розрахована вигода з урахуванням його комплектації визначається офіційними дилерами SEAT в Україні на дату купівлі автоомбіля виходячи з комерційного курсу  та вказуються в договорі купівлі-продажу автомобіля, яку покупець укладає з офіційним дилером SEAT. Перед тим як підписувати договір купівлі-продажу, будь ласка, уважно ознайомтеся з ціною й комплектацією автомобіля.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.