СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. Ateca в розібраному стані
07.03.2021
Новини від СЕАТ

Ateca в розібраному стані

100.000 км і незвичайний пазл

SEAT

SEAT демонструє світові один зі своїх автомобілів у небаченій до цього формі - в унікальному відео про розбирання SEAT Ateca. Результат - набір частин авто на білому тлі, які ідеально поєднуються. На вигляд як головоломка тетріса!

100 000 кілометрів.

Цей SEAT Ateca проїхав 100.000км по усіх видах місцевості. Тепер його розібрали, щоб уважно подивитися, наскільки добре автомобіль витримав випробування. "Після 100 000 кілометрів автомобіль повинен мати вигляд, як у свій перший день", - говорить Хосе Луїс Дуран, інженер-розробник Технічного центру SEAT. Так і є.

4000 деталей.

При огляді 4000 деталей автомобіля команда звернула особливу увагу на деталі: змащення двигуна, можливе проникнення пилу, герметичність простори тощо. Кожна деталь має свої технічні характеристики, допуски до холоду, тепла та використання і повинна витримувати певне розширення і скорочення. Щоб створити цей незвичайний колаж, інженери витратили півтора дні на розбір автомобіля та аналіз кожної окремої деталі.


Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.