СЕАТ Центр Київ Новини

Відчуйте продуктивність на найвищому рівні та станьте частиною прайду CUPRA. Оберіть свій улюблений CUPRA.

  1. Новини
  2. Алексія Путеллас, найкраща у світі жінка-футболістка, приєднується до клану CUPRA
14.12.2021
Новини від CUPRA

Алексія Путеллас, найкраща у світі жінка-футболістка, приєднується до клану CUPRA

CUPRA

CUPRA рада вітати гравчиню ФК "Барселона" та збірної Іспанії з жіночого футболу Алексію Путеллас до свого клану амбасадорів бренду. Це чудове завершення успішного року для пані Путеллас, яку нещодавно було нагороджено Золотим м'ячем.

«Золотий м’яч» є нещодавним доповненням до і без того вражаючого списку спортивних нагород Путеллас. У серпні цього року вона була визнана найкращою гравчинею року за версією УЄФА. Її визначна кар’єра в ФК «Барселона» дозволила їй серед іншого виграти одну Лігу чемпіонів, п’ять Ліг Іспанії та п’ять Кубків іспанської королеви. Вона також є однією з капітанш і найбільш впізнаваних гравчинь жіночої збірної Іспанії з футболу.


Image

ІСТОРИЧНИЙ РІК

«2021 рік став історичним як для Алексії, так і для CUPRA. Після її тріумфу і «Золотого м'яча» та запуску CUPRA Born, нашого першого 100% електромобіля, ми відчули, що це ідеальний момент для об'єднання наших зусиль. Алексія ідеально втілює цінності бренду CUPRA, і ми неймовірно пишаємося вітати її в нашому клані, де разом ми продовжимо кидати виклик статусу-кво як на полі, так і в автомобільній промисловості», - сказав Антоніно Лабате, директор із стратегії, розвитку бізнесу та операційної діяльності CUPRA.

«Це надвичайно приємна честь для мене стати частиною команди CUPRA», - додала Алексія Путеллас. «Я дуже вдячна CUPRA за підтримку жіночого футболу та їхню довіру до мене як амбасадора. Я сподіваюся бути корисною та надихнути наступне покоління через наш спільний стиль та цінності».

Image
Image

КЛАН ЧЕМПІОНІВ

В якості амбасадорки бренду CUPRA, іспанська суперзірка приєднується до своїх товаришів по команді з ФК «Барселона» Ансу Фаті та Марка Тер Стегена, а також до групи чемпіонів, які хочуть стати рушійною силою змін. До складу спільности амбасадорів бренду входять такі спортсмени, як олімпійські золоті призери Адам Піті, Мелвін Річардсон та Сауль Кравіотто. До клану також входять амбасадори з інших сфер, такі як актор Даніель Брюль і гонщики Маттіас Екстрем, Хорді Жене та Мікель Азкона.


Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.