СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. «Best Buy Car of Europe 2021»: новий SEAT Leon став переможцем конкурсу AUTOBEST 2021
16.12.2020
Новини від СЕАТ

«Best Buy Car of Europe 2021»: новий SEAT Leon став переможцем конкурсу AUTOBEST 2021

За результатами голосування в конкурсі «AUTOBEST 2021» новий SEAT Leon отримав європейську премію «Best Buy Car of Europe 2021».

11

Журі конкурсу AUTOBEST складається з 31 судді, в ролі яких виступають найвідоміші автомобільні журналісти з усієї Європи. За свою 70-річну історію компанія SEAT вдруге отримує таку нагороду. У 2017 році члени журі обрали кросовер SEAT Ateca. Відзнака слугує визнанням зусиль, спрямованих на розробку непересічних автомобілів із дійсно унікальними для ринку характеристиками.

«Ми пишаємося, що наш новий SEAT Leon став переможцем «AUTOBEST 2021», адже це найкраще визнання заслуг команди, причетної до випуску найкращого в історії Leon. Премія за автомобіль, який створили і виготовляють у Барселоні, слугує для нас джерелом нових сил і дозволяє впевнено дивитися в майбутнє. Покоління за поколінням SEAT Leon підтверджує свою важливу роль у сегменті, і відзнака від суддів AUTOBEST посилює значущість Leon на ринку, - заявив Президент SEAT і CUPRA Уейн Гріффітс (Wayne Griffiths). - Він підняв цей сегмент на цілковито новий рівень за рахунок поєднання вражаючого дизайну з досягненнями технологій, результатом чого став автомобіль, який має все, що потрібно клієнтам».

Новий SEAT Leon демонструє неперевершені дані, адже з урахуванням усіх поколінь цього визначального для сегменту автомобіля його обсяги продажів перевищують 2,3 мільйона екземплярів. SEAT Leon був бестселером іспанського ринку з 2014 року, а з появою четвертого покоління моделі на ринок вийшов найкращий Leon в історії.

В основу успіху SEAT Leon лягли інвестиції на суму 1,1 мільярда євро, що мали на меті не лише підняти на новий рівень комунікаційні можливості, економічність, динаміку та безпеку, але й підготувати виробничі потужності, адже на додачу до інших джерел рушійної сили цей автомобіль вперше отримав гібридний привод із заряджанням від мережі.

Новий SEAT Leon розробляли у Барселоні, щоб ця модель зберегла свою позицію однієї з важливих опор модельного ряду бренду та залишилась унікальним для свого сегменту автомобілем. Розширені комунікаційні можливості, завдяки яким ця модель стала справжньою частиною нашого цифрового життя та першим повністю підключеним автомобілем бренду, комплекс нових технологій привода, що включає бензинові (TSI) та дизельні двигуни (TDI), двигун на стисненому природному газі (TGI), середній гібрид (eTSI) та гібридний привод із заряджанням від мережі (e-HYBRID), дозволяють запропонувати водіям автомобіль, що максимально відповідає їхньому стилю життя та потребам, а завдяки інтеграції найдосконаліших систем допомоги водію SEAT Leon належить до найкращих у своїй категорії автомобілів.

Переваги нового SEAT Leon у сфері комунікаційних можливостей, економічності, динаміки та безпеки, підтверджені нещодавно п'ятьма зірками у рейтингу Euro NCAP за 2020 рік, стали можливими у тому числі завдяки архітектурі MQB Evo, яка пропонує комплекс інструментів для розробки автомобіля, здатного задовольнити численні та різноманітні потреби клієнтів SEAT.

Конкурс AUTOBEST належить до найпрестижніших у Європі і проходить безперервно з моменту його заснування у 2001 році. Члени журі у складі 31 журналіста мали можливість випробувати на практиці лінійку силових агрегатів SEAT Leon (у тому числі гібрид із заряджанням від мережі) у ході фінальної частини конкурсу, урочиста частина якого відбулась в Австрії на початку листопада.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.