СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. Уейн Гріффітс — новий Голова ради директорів CUPRA
03.03.2020
Новини від СЕАТ

Уейн Гріффітс — новий Голова ради директорів CUPRA

Чинний Генеральний директор бренду став його топ-менеджеромCUPRA розширює свою команду з метою досягти обороту в 1 мільярд євро

A

Марторель (Іспанія), 02 березня 2020 р. - Уейн Гріффітс (Wayne Griffiths), що народився 1966 року в м. Дакінфілд (Dukinfield), Велика Британія, призначений Головою ради директорів CUPRA. Нові обов'язки пана Гріффітса стануть доповненням до його чинних посад - Віце-президента SEAT з продажів і маркетингу та Генерального директора CUPRA.

До складу ради директорів CUPRA також увійшли виконувач обов'язків Президента SEAT і Віце-президент з фінансів та інформаційних технологій Карстен Ісенсі (Carsten Isensee), Віце-президент SEAT з досліджень і розробок Аксель Андорфф (Axel Andorff) і Віце-президент SEAT з правових питань та якості управління Луїс Комас (Luis Comas).

Пан Гріффітс розпочинає новий етап своєї діяльності в якості топ-менеджера бренду після відкриття нової штаб-квартири CUPRA Garage та оголошення про розширення модельної лінійки, що має на меті довести оборот до 1 мільярда євро після виходу на ринок всіх моделей лінійки.

Успішна кар'єра у Volkswagen Group

Кар'єра пана Ґріффітса була тісно пов'язана з Volkswagen Group. Співпраця розпочалась у 1989 році з роботи в Audi AG у м. Інґольштадт (Ingolstadt). Після роботи протягом двох років у SEAT (з 1991 по 1993 рік) він повернувся до німецького бренду, де працював на різних керівних посадах у новому підрозділі з продажів на різних ринках. У 2016 році пан Ґріффітс був призначений на посаду Віце-президента SEAT з продажів і маркетингу, а в січні 2019 року став Генеральним директором CUPRA.

Клан CUPRA продовжує зростати

Перед новим етапом діяльності бренду пан Ґріффітс розширив керівний склад CUPRA. На додачу до директора з питань стратегії, розвитку бізнесу та виробництва Антоніно Лабате (Antonino Labate) і керівника CUPRA Racing Хайме Пуіґа (Jaime Puig) до команди приєдналася нова технічна директорка бренду Марта Алмуні (Marta Almuni).

Крім того, до команди CUPRA приєднаються нові учасники - керівник відділу продажів Антоніо Відаль Тост (Antonio Vidal Tost); керівник відділу продукту Карлос Ґаліндо (Carlos Galindo) та керівник відділу маркетингу Іґнасіо Прієто (Ignacio Prieto). Халед Суссі (Khaled Soussi) відтепер очолить відділ з питань розвитку дилерської мережі та обслуговування клієнтів. Доповнює команду керівник відділу технічних розробок CUPRA Racing Хав'єр Серра (Xavier Serra).

Відділ концепції кольорів та оздоблення очолює Франческа Санґалі (Francesca Sangalli). Вона працюватиме з колективом дизайнерів над проектами бренду під керівництвом Алехандро Мезонеро-Романоса (Alejandro Mesonero-Romanos).

Завдяки відкриттю нових приміщень CUPRA відтепер має достатньо простору для розміщення до 200 професіоналів. На додачу до введення в експлуатацію екологічної будівлі CUPRA Garage площею 2400 кв. м, бренд також працює над модернізацією цеху з виготовлення гоночних автомобілів під назвою CUPRA Racing Factory, де минулого тижня відбулася прем'єра нового CUPRA Leon.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.