СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. SEAT планує провести тест на COVID-19 для 15 000 співробітників, щоб вони могли повернутися до роботи
27.04.2020
Новини від СЕАТ

SEAT планує провести тест на COVID-19 для 15 000 співробітників, щоб вони могли повернутися до роботи

Компанія планує поступово відновити виробництво починаючи з 27 квітня та проводити більше ніж 3 000 тестів на тиждень

78

 Роботу на SEAT буде відновлено і виробничі потужності будуть збільшуватися протягом наступних тижнів

Співробітники SEAT будуть користуватися медичними захисними масками на заводі у Марторель

 

Марторель (Іспанія) - SEAT проведе тестування на COVID-19 для 15 000 своїх співробітників, щоб забезпечити збереження здоров'я працівників та уникнути інфікування. Автовиробник вирішив поступово відновити діяльність починаючи з 27 квітня та погодився провести тести на наявність вірусу COVID-19 для подальшої безпечної діяльності. ПЛР-тест на даний момент є найбільш надійним для визначення вірусу COVID-19.

SEAT є першою компанією у Іспанії, яка розпочала це тестування. Планується проведення більше ніж 3 000 ПЛР-тестів на тиждень серед працівників заводу SEAT у Марторель, SEAT Барселона та Центру запасних частин SEAT, а також серед інших працівників Volkswagen Group у Іспанії.

Лабораторія, яка була акредитована Міністерством охорони здоров'я та Урядом Каталонії, буде досліджувати результати тестів у співробітництві із Медичним Центром SEAT, який знаходиться під керівництвом доктора Бонавентура Клотет, директора компанії IrsiCaixa та члена Наукового Комітету SEAT.

Президент і віце-президент з питань фінансів та IT у SEAT Карстен Ісенсі запевнив, що «зараз найскладніша фаза COVID-19 вже позаду і ми поступово повертаємося до звичного життя. Незважаючи на це, обов'язково дотримуватися правил безпеки для збереження здоров'я та повернення до роботи. Завдяки рішенню SEAT інвестувати у програму ПЛР-тестування, ми допомагаємо органам влади зрозуміти ступінь пандемії.»

Доктор Бонавентура Клотет наголосив, що «тестування усіх співробітників це найкращий шлях мінімізувати розповсюдження вірусу. З іншого боку, це можливість отримати наукові знання про COVID-19, так як співробітники SEAT представляють велику групу суспільства. Результати тестування, що будуть анонімними та конфіденційними, стануть основою для наукового дослідження в рамках Наукового комітету SEAT.»

Поступове повернення до діяльності

SEAT планує відновити виробництво у понеділок 27 квітня у Марторель, Барселоні та на інших потужностях. Повернення до діяльності буде поступовим, щоб забезпечити необхідні заходи для захисту здоров'я. Це рішення також робить внесок у відновлення зайнятості працівників компанії SEAT та постачальників, що впливає на  зниження негативного впливу на економіку.  В цьому напрямку компанія вже співпрацює зі своїми основними постачальниками для координації відновлення діяльності.

У період з 27 квітня по 4 травня буде працювати одна із трьох виробничих ліній на заводі SEAT у Марторель, де виробляються моделі SEAT Ibiza, SEAT Arona, SEAT Leon та Audi A1, що становить приблизно третину виробничих потужностей. Загалом компанія вироблятиме приблизно 325 автомобілів на день протягом перших двох тижнів. Станом на 11 травня планується, що дві лінії будуть працювати у звичному режимі, що забезпечить виробництво приблизно 650 автомобілів на день. SEAT планує повернутися до попередніх обсягів виробництва з червня, зважаючи на розповсюдження COVID-19 та його вплив на комерційну діяльність.

Нові засоби безпеки

Повернення до активної діяльності буде супроводжуватися спеціальними заходами для забезпечення охорони здоров'я. SEAT підготував план відновлення роботи, в якому головним пріоритетом є захист співробітників від вірусу COVID-19. План містить інформаційні, організаційні, превентивні заходи для збереження здоров'я та спеціальні заходи для працівників, які знаходяться у групі ризику у зв'язку із раннім поверненням до роботи.

SEAT розробив спеціальні правила у співробітництві із Загальним Превентивним Центром для Volkswagen Group у Іспанії. На додаток до тестування на наявність вірусу, виробничі лінії будуть переобладнані таким чином, щоб забезпечити двометрову дистанцію між працівниками. Якщо умови не будуть дозволяти це зробити, то будуть вживатися додаткові заходи безпеки. Всі працівники будуть забезпечені захисними масками та дезінфікуючими засобами. На додаток, всі приміщення будуть продезінфіковані до та після роботи.

Під час дії спеціальних правил для збереження здоров'я співробітників, обсяг виробництва може досягти попереднього рівня. Керівництво SEAT та союз представників ведуть переговори для тимчасового скорочення плану для працівників, які працюють на виробництві. Тимчасове скорочення плану триватиме максимум вісім тижнів до того моменту, як обсяг виробництва сягне попереднього рівня.

Співробітники, які не залучені до процесу виробництва тимчасово не будуть задіяні. Поки ситуація не стабілізується працівники SEAT будуть працювати дистанційно, особливо ті, які мають дітей до 14 років. Із середини квітня працівники почали поступово поверталися на роботу та повноцінне повернення до роботі відбудеться протягом наступних тижнів.

SEAT взяв на себе зобов'язання із виробництва медичних компонентів

Протягом останніх декількох тижнів, коли виробництво автомобілів було призупинено, SEAT докладав зусиль до пом'якшення негативного ефекту пандемії. Компанія адаптувала лінію виробництва моделі SEAT Leon для виробництва апаратів штучної вентиляції легень для боротьби із наслідками спричиненими COVID-19. Протягом одного тижня SEAT виробив більше ніж 600 апаратів штучної вентиляції легень і припинив виробництво минулої п'ятниці через зниження навантаження на реанімаційні відділення.

Крім того, SEAT об'єднав зусилля з іншими компаніями для виробництва медичних захисних масок, виготовлених із фільтрів для використання у малярному цеху на заводі у Марторель. Тисячі медичних масок були доставлені до лікарень та інших організацій. Іспанська організація з медицини та медичних препаратів тимчасово затвердила використання цих масок під час пандемії, спричиненої розповсюдженням COVID-19.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.