СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. Привабливі цінові пропозиції на привабливий хетчбек SEAT Ibiza
25.02.2020
Новини від СЕАТ

Привабливі цінові пропозиції на привабливий хетчбек SEAT Ibiza

У дилерській мережі SEAT в Україні діють привабливі цінові пропозиції на стильний міський хетчбек SEAT Ibiza із вигодою орієнтовно від 8%.

nnm

Ibiza Reference орієнтовно від 391 486* гривень та Ibiza Style орієнтовно від 446 160* гривень.

Народжений у Барселоні SEAT Ibiza п'ятого покоління демонструє можливості платформи MQB A0 від Volkswagen Group. Це свідчить про неабияке значення бренда SEAT у масштабах концерну, адже Ibiza - перше авто у своєму сегменті, створене на цій платформі. Автомобіль має сучасні технології, яскравий дизайн та просторий салон для свого класу. SEAT Ibiza уособлює молодіжний дух, динаміку, функціональність та комфорт.

Хочете танцювати так, немов ніхто не бачить? Увімкніть аудіосистему BeatsAudio™. Є цікава ідея? Поділіться нею у соціальних мережах за допомогою технології Full Link. Бажаєте доїхати до пункту призначення ще швидше? Медіанавігаційна система Navi System - допоможе у виборі маршруту.

Обирайте SEAT Ibiza із привабливою ціновою пропозицією, а ми подбаємо про все інше.

Пропозиція діє з 25.02.2020 по 31.03.2020 на автомобілі 2019 року виробництва в мережі офіційних дилерів SEAT в Україні, які наявні на складі в Україні.

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.