СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. CUPRA Formentor вперше постане перед публікою
03.03.2020
Новини від СЕАТ

CUPRA Formentor вперше постане перед публікою

Formentor - перша модель, розроблена ексклюзивно для CUPRA, що стала водночас найбільш емоційним автомобілем у лінійці бренду

df

CUPRA Formentor поєднує вражаючий дизайн, потужні силові агрегати і високий рівень практичності в кузові кросовера

 Вишуканість і спортивні риси Formentor встановлюють нові стандарти CUPRA

Для CUPRA Formentor буде доступний ряд силових агрегатів, включно з топовою версією двигуна потужністю 310 к. с. і динамічним гібридом із заряджанням від мережі потужністю 245 к. с.

Поставки розпочнуться в останньому кварталі 2020

Презентація відбудеться під час відео конференції 4 березня о 17:00 на SEAT Media Center www.seat-mediacenter.com

 

Марторель (Іспанія) - CUPRA презентує Formentor, першу модель розроблену ексклюзивно для бренда CUPRA.

Цей потужний кросовер, що поєднує характерний генотип бренду з дизайном й інженерними рішеннями, орієнтованими на майбутнє, являє собою культову модель, вишуканість та інноваційність якої доповнюються інтуїтивністю керування і динамічними ходовими якостями.

З огляду на еволюцію ринку CUPRA Formentor поєднав у собі переваги спорткара з характеристиками кросовера, в основі яких лежать традиції бренду CUPRA. Такий підхід виглядає цілком доречно з огляду на тенденцію до неймовірного зростання популярності сегмента кросоверів.

«CUPRA Formentor - великий крок уперед на шляху до перетворення CUPRA на бренд, що приваблює автолюбителів. Завдяки емоційному дизайну і потужним силовим агрегатам, до переліку яких входить гібрид із заряджанням від мережі, ми зробили CUPRA Formentor особливим автомобілем для особливих людей», - заявив Голова ради директорів CUPRA та Генеральний директор Уейн Гріффітс (Wayne Griffiths).

 

Дизайн екстер'єру: концепція CUPRA

CUPRA Formentor, перший автомобіль, створений ексклюзивно для бренду CUPRA. Транспортний засіб названо на честь одного із наймальовничіших і найбільш віддалених мисів іспанського острова Майорка (Mallorca), що належить до архіпелагу Балеарських островів. Автомобіль став втіленням усіх особливостей цього місця, що лягли в основу дизайну екстер'єру потужного кросовера.

 «CUPRA Formentor - автомобіль, привабливий за рівнем динаміки, технологій і естетики, а також завдяки красі його пропорцій, потужності ліній та досконалості деталей», - говорить Головний дизайнер SEAT Алехандро Мезонеро-Романос (Alejandro Mesonero-Romanos).

Розташовані на мисі скелі, над формою яких працював вітер, надихнули команду дизайнерів на створення бокових блістерів, які відображають динамізм і створюють відчуття руху, підкреслюючи різноманітність якостей автомобіля та його емоційність.

Двоколірний кузов викликає асоціації з міцним автомобілем для бездоріжжя, проте завдяки використанню певних естетичних прийомів силует CUPRA Formentor виглядає легшим. Але на відміну від міцного, грубого дизайну традиційного кросовера цей автомобіль поєднує якості кросовера з компактністю та спортивною сутністю хетчбека, але у форматі купе.

У цьому контексті розміри автомобіля являють собою ідеальний приклад такого поєднання концепцій, що відповідає потребам сучасних споживачів. Довжина CUPRA Formentor становить 4450 мм, ширина - 1839 мм. Висота автомобіля, яка складає 1511 мм, дозволила забезпечити достатній простір над головою для всіх пасажирів. Завдяки колісній базі у 2680 мм пасажири заднього ряду сидінь можуть насолоджуватися значним простором, багажний відсік вміщує 450 л, а автомобіль демонструє чудову стабільність на дорозі.

З іншого боку, на спортивні якості автомобіля вказують зміщені в задню частину візуальні акценти, які водночас привертають увагу до довжини капота і підкреслюють динамічні пропорції. Завдяки такому бездоганному дизайну екстер'єр автомобіля виглядає значно привабливішим. Це відчуття додатково посилюють інтегровані задні ліхтарі на всю ширину кузова, які підкреслюють виразність задньої частини, а також передбачені в стандартній комплектації 19-дюймові легкосплавні диски, що також доступні в кольорі Copper, за якими приховуються потужні 18-дюймові гальма Brembo.

Загальне враження від дизайну дозволяють покращити кольори з широкої палітри: на додачу до чотирьох емалей і фарб типу «металік» (Urban Silver, Midnight Black, Magnetic Tech або Candy White) для CUPRA Formentor також будуть доступні три особливі відтінки (Graphene Grey, Dark Camouflage і Desire Red), а також два матові кольори (Petrol Blue Matt та Magnetic Tech Matt). Ексклюзивні матові кольори додатково підкреслюють візуальну елегантність та унікальність автомобіля.

 

 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.