СЕАТ Центр Київ Новини

Свіжі та актуальні новини від СЕАТ Центр Київ.

  1. Новини
  2. CASA SEAT відчинить свої двері 23 квітня у Барселоні.
13.02.2020
Новини від СЕАТ

CASA SEAT відчинить свої двері 23 квітня у Барселоні.

Завдяки CASA SEAT буде розвиватися сфера мобільності майбутнього, що є ключовим пунктом програми розвитку міст.>  Будівлю CASA SEAT створив архітектор Карлос Ферратер (Carlos Ferrater), а дизайн інтер'єру - дизайнер Лазаро Роса-Віолан (Lázaro Rosa-Violán).>  Урочисте відкриття відбудеться у День святого Георгія. Це один з найважливіших днів у культурному житті Барселони.

2

Барселона (Іспанія). CASA SEAT, новий багатопрофільний простір компанії, що знаходиться безпосередньо у центрі Барселони, відчинить свої двері для відвідувачів 23 квітня. Ця дата збігається з Днем святого Георгія і Всесвітнім днем книги та авторського права. Компанія хоче віддати належне місту, у якому вона була заснована майже 70 років тому, підкреслюючи, що новий простір буде інтегровано у культурне життя Барселони.

Простір CASA SEAT створювався з метою сприяння розвитку мобільності майбутнього. Заплановано, що простір сприятиме поширенню ідей, обговоренню проблем мобільності майбутнього та зустрічам з питань сталого розвитку, дизайну, технологій і бізнесу. CASA SEAT, який розташований на розі бульвару Грасія (Paseo de Gracia) та проспекту Діагональ (Avenida Diagonal), об'єднає нові тренди і місцеві таланти. У приміщенні нової будівлі проводитимуться концерти, зустрічі з творчими людьми, мистецькі виставки та інші культурні події. Відвідувачі також матимуть змогу приємно провести час у ресторані та знайти нові можливості для роботи у сфері мобільності, співпраці й інноваційних проєктів.

«CASA SEAT - це нагода для нас віддати належне Барселоні. Саме тому ми вирішили відкрити простір для відвідувачів 23 квітня. Це один з найбільш особливих днів у році для міста та для його культурного розвитку, і ми хочемо бути частиною святкувань», - запевнив віце-президент SEAT з питань продажу та маркетингу і генеральний директор CUPRA Уейн Гріфіс (Wayne Griffiths). «Новий простір CASA SEAT сприятиме обміну ідеями і спільному створенню рішень для питань мобільності та міста майбутнього. SEAT і CUPRA бажають поділитися своїм баченням мобільності, але в той же час нас цікавить точка зору жителів Барселони щодо цього питання», - заявив Уейн Гріфіс.

Простір з відмінними ознаками архітектури і дизайну

У рамках цього проєкту компанія SEAT співпрацювала з двома світовими лідерами у сфері архітектури та дизайну: архітектором Карлосом Ферратером (Carlos Ferrater) (студія OAB), який проводив реконструкцію будівлі, та дизайнером інтер'єру Лазаро Роса-Віоланом (Lázaro Rosa-Violán), одним з найбільш відомих у світі професіоналів, який займається дизайном унікального простору.

Площа CASA SEAT складає 2600 м2 та займає чотири поверхи. Карлос Ферратер і його команда задумали простір як місце зустрічі у місті, відчинивши двері та розширивши стіни. Прагнення звільнити простір також відображається у фасадах будівлі, а унікальне вигнуте бронзове оздоблення приміщення стане візитною карткою Барселони.

Більше того, Лазаро Роса-Віолан створив дизайн інтер'єру, який забезпечує особливу атмосферу завдяки використанню високоякісних матеріалів та великої кількості яскравих насичених кольорів. Світло буде основною особливістю інтер'єру, завдяки чому перебування відвідувачів у просторі залишить особливо приємні враження. Сяйво природнього світла через скляний фасад та штучне освітлення інтер'єру створять теплу спокійну атмосферу, яка сподобається всім відвідувачам CASA SEAT.

Директор CASA SEAT Габріель Пальма (Gabriele Palma) пояснив, що «розташування нового простору є символічним. Ми хочемо, щоб простір CASA SEAT став своєрідною площадкою для розвитку міста. Починаючи з Дня святого Георгія питання мобільності майбутнього буде вирішуватися у CASA SEAT. Ми створюватимемо контент, пов'язаний із технологіями, інноваціями та бізнесом, а також з мистецтвом, дизайном, культурою і міськими трендами».

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.